BEL105 – Te koop

Hierbij wil ik mijn restauratie project in de kijker zetten. Uit interesse hebben wij de Spirou BEL105 aangekocht, dit bootje was niet in goede staat en ik vond het spijtig dat dit zou verloren gaan. Daarom zijn we begin vorig jaar begonnen met de totale restauratie van deze boot. Hij is helemaal ontdaan geweest van alle verschillende lagen verf en plamuur van vorige herstellingen.

Na het ontdoen van al deze lagen , zijn we begonnen met het terug volledig in orde zetten van de romp en werden de nodige herstellingen gedaan met glasvezel. Op dit moment zitten we in de laatste rechte lijn en dienen er nog enkele kleine herstellingen uitgevoerd te worden en staat deze boot terug klaar om geschilderd te worden. Van al deze stappen zijn foto’s getrokken om achteraf te laten zien wat er allemaal is aan gebeurd. ( foto’s kunnen persoonlijk opgevraagd worden)

Zij die interesse hebben in de deels gerestaureerde boot ( BEL105) mogen me steeds contacteren, als je er tijdig bij bent en we komen tot een akkoord voor de boot in de verf wordt gezet , heb je mee inspraak in de kleur van de boot J . Deze boot wordt volledig afgeleverd met roer , zwaard , mast, zeil ( geen strandkar voorzien). Ook willen we mee begeleiden in het eerste gebruik van deze boot.

De prijs voor het onafgewerkte project is 750€

Contact: Tim Marnef 0471/90.65.56 of timmarnef@hotmail.com