SPIROU SAILING – Doe je mee


Doe je mee?

Heb je een Spirou ?

Schrijf je in in de klasse en je kan vrij aan al onze activiteiten deelnemen.

Heb je geen Spirou ?

Geen probleem, je kan er eentje komen uitproberen op WWSV Spirou Circuit. Je hebt ook de mogelijkheid om gedurende één volledig seizoen een bootje van de klasse te gebruiken om zo te ontdekken of dat echt iets is voor jou. Dit kan via de Spirou Junior Cup of Spirou Junior Boat Lottery.


WWSV Spirou Circuit

We organiseren samen met de WWSV 2 kennismakingsdagen in 2 clubs met de mogelijkheid om de dag erna deel te nemen aan de club wedstrijd. (Zie kalender) Een trailer met een achttal Spirou-boten en trainer zullen aanwezig zijn. Gedurende gans de dag krijgen de deelnemers begeleiding van een monitor/trainer met ervaring in de Spirou. De deelname aan dit initiatief is volledig gratis. De inschrijvingen staan open voor iedereen. Inschrijven op voorhand is noodzakelijk en gebeurt via de site van WWSV.


Spirou Junior Cup

De Junior Cup is een wedstrijd die wordt gevaren op Optimist en is open voor iedereen jonger dan 12 jaar. Tijdens deze ééndaagse wedstrijd die jaarlijks georganiseerd wordt in oktober, kunnen de deelnemers bewijzen dat ze het zeilen beheersen. De eerste 5 deelnemers aan deze wedstrijd (5 in Vlaanderen + 5 in Wallonië) krijgen gratis – mits waarborg – een Spirou in bruikleen voor het daaropvolgend seizoen. In ruil verwachten we een deelname aan 8 wedstrijden van het Spirou zeilcircuit. Inschrijven voor de Junior Cup kan via info@spirouclass.be. Voor het bootje vragen we om een waarborg te betalen van EUR 350,00, deze krijgt u uiteraard terugbetaald op het einde van het seizoen indien het bootje teruggebracht wordt in de staat waarin jullie het gekregen hebben. Het bootje kan vrij gebruikt worden gedurende het ganse seizoen (van april tot november).


Waar vind ik bijkomende informatie?

Het beste vertrekpunt is onze website: www.spirouclass.be Verder kan je ons ook vinden op diverse sociale media.
Voor verder vragen kan je steeds een mailtje sturen naar info@spirouclass.be