Junior Cup

NL
Krijg een wedstrijd-Spirou GRATIS ter beschikking voor het zeilseizoen 2022!
Wat ?
De Junior Cup is een zeilwedstrijdje dat gevaren wordt in Optimist. Wij proberen een 5 tal manches te varen (vergelijkbaar met Q-cup wedstrijdjes). De 4 beste zeilers krijgen een wedstrijd-Spirou ter beschikking voor het zeilseizoen 2022!
Voor wie ?
Alle zeilers (meisjes en jongens) die een zeilbootje kunnen besturen en niet ouder zijn dan 12 jaar (dus geboren na 1 januari 2009), die graag willen kennismaken met het wedstrijdzeilen.
Waar ?
NWV Berlare - Nieuwdonk - Dendermondse Steenweg 13A - 9290 Berlare
Wanneer ?
Zondag 24 oktober 2021. Je krijgt alle details bij inschrijving.
Hoe inschrijven?
Via e-mail op spirouclass@gmail.com. Schrijf jullie nu reeds in, wij sturen jullie graag een uitnodiging. Vermeld zeker jullie naam, leeftijd, ervaring en contactgegevens. Je inschrijving moet ten laatste op 17 oktober 2021 bij ons zijn.
En daarna?
Stel dat je een van de 4 gelukkigen bent en dus van ons een gratis Wedstrijd-Spirou ter beschikking krijgt. Wat verwachten we dan van jou? Wij vragen je om minimum aan 8 nationale Spirouwedstrijden deel te nemen. Voor het bootje vragen we om een waarborg te betalen van EUR 350,00, deze krijgt u uiteraard terugbetaald op het einde van het seizoen indien het bootje teruggebracht wordt in de staat waarin jullie het gekregen hebben. Het bootje kan vrij gebruikt worden gedurende het ganse seizoen (van april tot november). Ben je niet bij de eersten, maar je wilt wel graag Spirou zeilen, dan kan je ons contacteren en dan gaan we samen met jou op zoek naar een (tweedehands) bootje.
Wat bieden wij?
± 16 wedstrijden gedurende het seizoen waaronder enkele 2-daagse wedstrijden en een Open Belgisch Kampioenschap. Een 3 tal stages - trainingen onder begeleiding van ervaren en professionele trainers die jullie alle kneepjes van het wedstrijdzeilen zullen aanleren. Wenst u kennis te maken met deze fantastische klasse breng ons een bezoekje op één van onze vele activiteiten. Wij staan steeds voor u klaar en beantwoorden graag jullie vragen. Je kan ook eens een Spirou komen uitproberen op de WWSV kennismakingsdagen op zaterdag 18 september in Broechem en op zaterdag 2 oktober in Berlare. Voor verdere vragen kan je steeds een mailtje sturen naar info@spirouclass.be
Stacks Image 184
Stacks Image 186
Stacks Image 188
Stacks Image 190
Stacks Image 192
Stacks Image 194
Sailing club Belgium
Stacks Image 202
Stacks Image 204
Spirou sailing

© Spirouclass Belgium - Webgenius W&S Managing